Performance Racing utökar V8TC Experience Car med ny bil

Anders Conradzon i Performance Racings lokaler i Ljungbyhed.

I fjol lanserade Performance Racing V8TC Experience Car, en möjlighet för den som vill att prova på en racehelg i V8 Thunder Cars. Satsningen blev en succé, bilen hyrdes ut till alla tävlingar utom en, och till årets säsong utökar nu Performance Racing satsningen med ytterligare en bil.

– Redan i fjol blev satsningen en stor framgång och det gick över förväntan med många glada och nöjda kunder, säger Anders Conradzon, Performance Racing.  Inför årets säsong är bilen uppbokad till alla tävlingar och därför har vi köpt in ytterligare en bil till för att göra det möjligt för ännu  fler att prova på V8 Thunder Cars.

Marcus Larsson är redan presenterad och kommer att köra på Anderstorp den 4-5 september. Fler förare står på tur att presenteras inom kort och med den nya bilen, en Ford Mustang som tidigare tillhörde Bryntesson Motorsport, blir det alltså ännu fler förare som får chansen att prova på V8 Thunder Cars under 2021.

– Tanken med V8TC Experience Car är att den som är intresserad enkelt ska få en möjlighet att uppleva V8 Thunder Cars från insidan utan att behöva dra på sig onödiga kostnader. Allt ingår, mekaniker, transport och depåplats, och man kan komma med hjälmen under armen till tävlingen.

– Med vårt koncept kan man få en mycket bättre känsla för vad det är som krävs för att köra en säsong i V8 Thunder Cars, fortsätter Anders. Det handlar inte bara om att få köra bilen, det är också stämningen i depån och att vara med en hel racehelg ger också möjlighet att knyta kontakter som kan behövas för att göra en egen satsning i framtiden.

Med en bil till i V8TC Experience Car-konceptet finns det alltså nya möjligheter för den som är intresserad att vara med i någon av årets deltävlingar.

– Båda bilarna är bokade på Gelleråsen och Anderstorp, så nu är det först till kvarn som gäller på de sista platserna. Det är bara att kontakta mig på 070-527 88 40 så är drömmen verklighet redan nu, skrattar Anders.

Om du är intresserad så kan du också kontakta Anders på anders.conradzon@performanceracing.se.

Så här ser årets V8 Thunder Cars-kalender ut:

Ljungbyhed 4-5 juni
Skellefteå 18-19 juni
Gelleråsen 21-22 augusti
Anderstorp 4-5 september
Mantorp Park 2-3 oktober
Ring Knutstorp  8-9 oktober