FordStore BilMånsson i fortsatt satsning med Bryntesson Motorsport

img_7386

Clas Månsson och Tony Bryntesson flankerade av Robert Paulsson, servicerådgivare och Michael Bengtsson, försäljningschef som tillsammans arbetar med FordStore BilMånssons event- och PR-aktiviteter.

 

FordStore BilMånsson i Halland fortsätter det samarbete som inleddes 2016 med V8 Thunder Cars-teamet Bryntesson Motorsport. Bryntesson Motorsport ställde i år upp med två Ford Mustang GT av 2016 års modell och det blev ett SM-silver för teamets förare Mattias Lindberg. Teamchefen Tony Bryntesson ser fram emot ett fortsatt samarbete:

– Det är väldigt roligt och utvecklande att jobba tillsammans med FordStore BilMånsson

som är ett företag med väldigt stort engagemang och hjärta. Vi har haft ett väldigt lyckat samarbete under året som vi är mycket glada över att se en fortsättning på även under 2017.

Clas O Månsson, VD för FordStore BilMånsson, ser även han fram emot att företagets varumärke även i fortsättningen kommer att synas i racingsammanhang.

– Vi är Sveriges största aktör när det gäller försäljning av Ford Mustang och har levererat hälften av alla sålda Ford Mustang-modeller i Sverige via vår FordStore BilMånsson. Vi ser oss som en nationell aktör och vi etablerar också en ny anläggning vid Bredasten längs E4:an, FordStore Värnamo. Genom Bryntesson Motorsport och V8 Thunder Cars når vi ut med vårt varumärke till nya kundgrupper på nationell nivå.

2016 var ett läroår för båda parter, nu väntar nya satsningar baserat på årets erfarenheter.

– Vi har imponerats av Bryntesson Motorsports professionalism och till nästa år ska vi försöka utnyttja kraften i vår kundbas ännu mer genom att göra event ihop även utanför tävlingskalendern. Ford Mustang-kunderna representerar en bred kundgrupp som sträcker sig från transportbilsbrukare till tjänstebilssegmentet och de vill vi nå via detta samarbete, säger Clas O Månsson.

– Vi kommer att delta på flera gemensamma event under året där FordStore BilMånssons kunder kommer att bjudas in, säger Tony Bryntesson. Vi kommer även att fortsätta satsa hårt på att hålla en hög profil på tävlingsbanorna och se till att Ford Mustang och FordStore BilMånsson har en hög synlighet.

V8 Thunder Cars kommer inom kort att presentera sin kalender för 2017 och Tony Bryntesson hoppas också att inom kort kunna presentera teamets föraruppställning inför nästa säsong.

– Vi har flera intressanta alternativ på förarfronten – Bryntesson Motorsport och FordStore BilMånsson ska vara med och slåss om SM-guldet även under nästa år!

 

Mer om BilMånsson, klicka här!

Mer om Bryntesson Motorsport, klicka här!