Årets största startfält i V8TC på Ring Knutstorp

Äntligen börjar effekterna av pandemin ge sig även inom racingen. Till finalen på Ring Knutstorp väntar årets största startfält i V8 Thunder Cars. Tretton bilar står på startlinjen.

– Det känns skönt att kunna avsluta säsongen med ett bra startfält, speciellt nu som också publik får komma in på arenorna igen, säger Anders Conradzon från Performance Automotive som driver mästerskapet på uppdrag V8 Thunder Cars Förarförening.

– Det  här skickar en bra signal om att vi är på väg att återhämta oss inför nästa säsong. Det har varit en tuff period under pandemin, bland annat har vi norska deltagare som inte har kunnat vara med alls på grund av restriktionerna, men vi har kämpat på och det hoppas vi ska ge resultat inför 2022.

Startfältet på Ring Knutstorp förstärks med Emil Persson, V8TC-mästare 2018 och 2019, Christoffer Bergström, Tommie Eliasson, Charlie Ahlberg, Ronny och Simon Olsson.

Helgens tävlingar den 8-9 oktober, på Ring Knutstorp utgör finalhelg för V8 Thunder Cars. Förutom huvudklassen STCC bjuds publiken även på Formula Nordic och Radical. För mer information om tävlingarna och STCC+, se www.stcc.se.