3 X Västkustloppet för V8 Thunder Cars

Nu är det klart att V8 Thunder Cars kör Västkustloppet de kommande tre säsongerna, 2022 till 2024. Det är klart efter att Falkenbergs MK och V8 Thunder Cars har kommit överens om en gemensam framtid. I år körs Västkustloppet den 8-9 juli och om allt går som det ska blir det inför publik.

– Det finns ett uppdämt engagemang hos våra klubbmedlemmar efter pandemin och vi ser verkligen fram emot den här racingsommaren, säger Ronny Andersson, ordförande för Falkenbergs MK. V8 Thunder Cars är en del av vår ambition att bjuda publiken på det bästa vi har att erbjuda av svensk elitracing och vi är glada över att vi har kunnat säkra ett samarbete för de närmsta tre upplagorna av Västkustloppet.

Anders Conradzon, som driver V8 Thunder Cars på uppdrag av klassens förarförening, gläds åt att vara tillbaka i Falkenberg efter en säsongs uppehåll.

– För V8 Thunder Cars är Västkustloppet en av svensk racings finaste traditioner och en höjdpunkt under sommaren, säger Anders Conradzon som ansvarar för driften av V8 Thunder Cars. I fjol kunde vi tyvärr inte vara med men nu ser vi ser väldigt mycket fram emot att få komma tillbaka till Falkenbergs MK och ett fantastiskt bra evenemang. Att veta att V8 Thunder Cars är med på Västkustloppet de kommande tre säsongerna är en del av vårt långsiktiga arbete med klassen och det skapar trygghet för deltagarna.

Falkenbergs MK har kämpat hårt under pandemiåren men börjar nu se ljuset i tunneln – och förhoppningsvis kommer också publiken att få ta del av allt det arbete som har lagts ned under de senaste två säsongerna på anläggningen.

– De senaste åren har varit tuffa men vi har fortsatt att utveckla vår anläggning och i sommar hoppas vi förstås att publiken ska få ta del av det och få sig en efterlängtad racingupplevelse, säger Ronny Andersson. Falkenbergs MK är redo!