Stefan Nilsson har koll på reservdelarna

Performance Automotive Scandinavia AB har sedan två månader tillbaka nya ägare och det innebär att reservdelsförsäljningen nu hanteras från det nya högkvarteret vid Ljungbyheds Motorbana. Är man ute efter reservdelar är det Stefan Nilsson man kontaktar.

– Vi är i full fart med att bygga upp våra lokaler i Ljungbyhed och här kommer vi att ha både butik och lager, säger Stefan. Vi lär oss för varje dag men vi kan redan nu hantera kunder utan problem, det är bara att höra av sig så ser vi till att få fram grejerna så fort vi kan. Vi gör vårt bästa för att hjälpa alla kunder.

När säsongen väl drar igång efter coronakaoset kommer reservdelar som vanligt att finnas på plats i depån under tävlingshelgerna.

– Då är det mig man vänder sig till. Det kommer att vara generösa öppettider, i princip så länge jag är vaken, skrattar Stefan.

Under året kommer Performance Automotive också att införa ett utbytessystem för vissa delar.

– Det kan vara växellåda, bakaxelklump och en del andra delar. Istället för att reparera i depån lämnar man in grejerna till oss, hämtar ut en renoverad del och överlåter renoveringen av den trasiga eller utslitna delen till oss. Det kommer att förenkla tävlandet för många deltagare.

Vill du komma i kontakt med Stefan når du honom på 072-311 24 00.