Racebil.se till start med två bilar i finalen

Andreas Nilsson och hans team Racebil.se kommer till start i helgens V8 Thunder Cars-final på Mantorp Park med två bilar. Förutom att Andreas rattar sin nummer 21 som vanligt sitter en nykomling, Tomas Åkerlund, 53 från Norrtälje, i den andra bilen.

– Andreas hade en bil över och frågade mig om jag var sugen, säger Tomas som har kört Ginetta och Mellansvenska Långloppserien tidigare.

– Vi ska köra och ha kul, fortsätter Tomas. Det enda jag vet är att jag inte kommer att vinna. Vi börjar lite försiktigt på fredagen och känner oss för.

– Tomas gjuter plattan till vår nya industrihall. säger Andreas som driver lackverkstad i Norrtälje. Han blev taggad och ville köra. Det är lite kul med två Norrtäljebor som kör i finalen.

För egen del hoppas Andreas på bra resultat. I de senaste tävlingarna, på Gelleråsen och Ahvenisto i Finland, har han verkligen hittat farten.

– Tyvärr har resultaten uteblivit av olika anledninger, säger Andreas och tänker tillbaka på Gelleråsen där ett misslyckat däckbyte och en trasig tändkabel bidrog till att resultaten blev betydligt sämre än det fanns fart för.

– Jag siktar på årsbästa, avslutar Andreas.