Ny pallplats för Nyman

Micke Nyman, Memphis Racing, tog sin andra pallplats för säsongen när Västkustloppet kördes i helgen i Falkenberg. I helgens första heat slutade han på en blygsam tolfteplats men i det andra fick han en rejäl revansch genom att bli trea.

– Kanonbra, jag älskar att komma på pallen. Jag gjorde en bra start och tog flera stycken, sedan krokade några ihop framför mig och jag kunde smita upp på andraplatsen. 

Väl där blev Micke jagad av Christoffer Bergström.

– Han var otroligt snabb, jag försökte stänga några varv men det gick inte att hålla honom bakom mig.

Nu ser Micke fram emot att få köra på hemmabanan i Karlskoga. Den 17-18 augusti körs Kanonloppet på Gelleråsen och då lär det bli åka av. I fjol gjorde Micke sin debut i klassen och slutade på pallen.

– Det är min favoritbana och hemmabana där jag jobbar. Vi får se om jag hinner tjuvträna någonting, skrattar Micke.