FordStore BilMånsson i samarbete med Bryntesson Motorsport

13120721_1605311726452052_1561985947_o

FordStore BilMånsson ingår samarbete med V8 Thunder Cars-teamet Bryntesson Motorsport. Bryntesson Motorsport kommer att delta i SM i V8 Thunder Cars med två Ford Mustang GT av 2016 års modell. FordStore BilMånsson i Halland är landets första FordStore och är med sina 300 sålda exemplar av Ford Mustang Europas ledande återförsäljare av bilmodellen.

– Vår arena är Sverige och där vi vill vara det självklara valet för den som vill köpa en Ford Mustang, säger Clas Månsson, VD för BilMånsson. Vi brinner för ikonen Ford Mustang och för oss är samarbetet med Bryntesson Motorsport ett sätt att profilera vår verksamhet ytterligare.

Bryntesson Motorsport är med sina tre mästerskapstitlar och ett flertal medaljer ett av V8 Thunder Cars mest framgångsrika team genom tiderna.

– Det är fantastiskt roligt att få representera Ford tillsammans med FordStore by BilMånsson, säger Tony Bryntesson, teamchef för Bryntesson Motorsport. Till i år har vi fått nya Ford Mustang-karosser baserade på 2016 års modell till mästerskapet och vi kommer att se till att synas ordentligt på tävlingsbanorna i år.

Bryntesson Motorsport kommer att ställa upp med två bilar i årets mästerskap, den ena körs av Jönköpingstalangen Erik Stillman och den andra av den regerande mästaren Mattias Lindberg från Vankiva.

– Vi har en förarduo som består av både talang och erfarenhet, säger Tony Bryntesson. I Mattias Lindberg har vi en förare som trots sina blott 22 år redan har bevisat att han tillhör den svenska racingeliten och i Erik har vi en ung talang på väg uppåt i karriären – en perfekt kombination för att representera en av motorsportens verkliga klassiker – Ford Mustang!

Clas Månsson ser fram emot årets racingsäsong.

– Vi har många Mustang-entusiaster i vår organisation som älskar racing och för våra kunder, befintliga såväl som nya i hela landet, skapar vi en känsla med vårt deltagande i V8 Thunder Cars som knyter an till bilens legendariska historia. Tillsammans med Bryntesson Motorsport ser vi fram emot en spännande och framgångsrik säsong för Ford Mustang i V8 Thunder Cars.

Premiären för V8 Thunder Cars körs i helgen, den 7-8 maj, på Mantorp Park i samband med Vårracet.