Edvin Hellstens Chevrolet Camaro Gen6 – så ser den ut!

Camaro_Nova Racing_2017_1

Med 38 dagar kvar till premiärtävlingen på Mantorp Park, står nu Edvin Hellstens Chevrolet Camaro redo i Nova Racings tävlingsfärger för 2017. För teamets designansvarige, Sofia Johansson, har färgpennorna gått varma i vinter och hon kan nu med stolthet presentera sitt verk.

– I år skall vi sticka ut och vara lätta att känna igen för publik och fans. Jag har valt kontrasterande färger kombinerat med olika ytstrukturer för att dynamiskt lyfta fram den muskulösa attityden hos Camaron. Att kunna balansera allt detta med ett stilrent utseende var den roligaste utmaningen och jag tycker att vi lyckats få fram det vi strävat efter, säger Sofia Johansson.

Likväl som för publiken är såklart designen viktig för föraren. Edvin tittar nöjt på bilen och tror att publiken lätt skall kunna följa honom i de hårda race som väntar i årets upplaga av mästerskapet V8 Thunder Cars.

– Bilen återspeglar vårt team och mig som förare, distinkt och fartfylld. De starka färgerna skapar min identitet för i år och jag hoppas att publiken kommer lära känna mig såväl på banan som i depån, säger Nova Racings förare Edvin Hellsten.

Att förvandla skiss till verklighet kräver professionell kunskap, samarbetet med Ackert Reklam gör just detta möjligt. De tillverkar och monterar allt för Nova Racing och har tillsammans utvecklat ett spännande samarbete under de senaste åren.

Premiärtävlingen körs på Mantorp Park 6-7 maj och innan dess kommer ett officiellt test för serien hållas på samma bana 18 april.