Debuten för Conny Brorsson närmar sig

Redan i höstas var Conny Brorsson först ut att meddela att han kommer att köra V8 Thunder Cars i år. Över vintern har det skruvats i verkstaden i Billeberga och premiären på Ring Knutstorp, den 3-5 maj, närmar sig med stormsteg. 
– Jag jobbar ju heltid om dagarna, sedan skruvar jag till tolv på natten, säger Conny som just nu förbereder för att foliera bilen inför säsongen.
– Vi kommer att presentera bilen och hela vår satsning veckan före premiären. Under tiden får omvärlden hålla tillgodo med designskisserna, signerade Löörs Design, och de är väl värda att beskåda i sig.
Under våren har Conny också hunnit med att testa bilen på Ljungbyhed och det gick fort, riktigt fort, visade det sig när klockorna hade stannat.
– När jag jämför med tider som kördes med en V8 Thunder Cars-bil på Timeattack i fjol så stod jag mig bra, säger Conny. Och då var det ändå på en iskall bana med gamla däck. Det var hyfsat lättkört och jag vågade stå på. Nu är jag väldigt taggad inför testet på Mantorp Park.
Den 13 april är det officiellt test för V8 Thunder Cars på Mantorp Park. Då kommer Conny Brorsson att få kvitto på hur han står sig inför debutsäsongen i V8 Thunder Cars.