Anmälan för säsongen 2020 har öppnat igen!

Äntligen börjar racingsverige rulla igång i och med att pandemirestriktionerna lättar upp och det finns ett uppdämt sug att få ge sig ut på racerbanan igen. Nu öppnar V8 Thunder Cars öppnar anmälan igen, med nya anpassade villkor för att göra det tryggt för deltagarna att anmäla sig. Första tävlingen utgörs av Västkustloppet i Falkenberg som avgörs den 18-19 juli, utan publik som det ser ut i nuläget men det kan komma att ändras enligt Falkenbergs MK.

För V8 Thunder Cars har våren varit intensiv trots att det inte har gått att genomföra några tävlingar. Ägarbytet av Performance Automotive Scandinavian AB har inneburit en omlokalisering av seriens högkvarter från Jönköping till Ljungbyheds Motorbana där klassen nu huserar tillsammans med STCC. Ny verkstad och reservdelslager med tillhörande shop har inrättats och det har också investerats i nya trailers och annan utrustning för att vidareutveckla verksamheten. Intresset för V8 Thunder Cars har varit stort och många deltagare har också testkört, inte bara på Ljungbyheds Motorbana utan även på Mantorp Park, Gelleråsen och Ring Knutstorp, för att hålla rattrosten borta.

Nu är det alltså dags att dra igång på allvar och är du intresserad av att anmäla dig kan du gå in på vår anmälningssida och fylla i formuläret så skickar vi underlag via mail till dig.