V8 Thunder Cars framtid börjar 2020 – inbjudan till informationsmöte

Säsongen 2020 närmar sig med stormsteg och V8 Thunder Cars laddar för ett spännande år med många nyheter som kommer att presenteras på klassens informationsmöte på Bromma Hotel den 22 januari dit alla är välkomna! Inför 2020 sker ett antal stora förändringar i klassens upplägg för att möta framtidens racingutmaningar.

– V8 Thunder Cars har under många år byggt en stadig grund att stå på, nu tar vi ett stort steg för att vidareutveckla konceptet med bra racing för en rimlig budget där vi kommer att skapa nya förutsättningar för att klassen att växa, säger Joakim Tärnström, ordförande för V8 Thunder Cars förarförening.

I kalendern ingår bland annat Västkustloppet, premiär på den nybyggda superanläggningen i Finland, Kymiring och final på Mantorp Park. De övriga tre tävlingarna presenteras på informationsmötet. Där kommer också ett nytt generöst upplägg med prispengar att avslöjas.

– Det blir en rejäl prispott och pengarna kommer att fördelas genom i stort sett hela startfältet.

Även bakom kulisserna kommer det att ske förändringar som bland annat omfattar reservdelshantering, service och support.

– Klassen har ett fantastiskt upplägg där deltagarna har tillgång till allt de behöver både på och vid sidan av banan, säger Joakim Tärnström. Nu tar vi ytterligare steg för att förenkla deltagandet i V8 Thunder Cars och göra klassen ännu mer lättillgänglig.

Alla detaljer runt V8 Thunder Cars-säsongen 2020 presenteras på Best Western Plus Sthlm Bromma, klockan 18.00, den 22 januari. Alla intresserade är välkomna – anmäl ert deltagande till press@v8thundercars.com, ange namn och kontaktuppgifter.


Så här hittar du till Best Western Plus Sthlm Bromma:

Flyg
Bromma Flygplats ligger 275 meter från Best Western Plus Sthlm Bromma, följ gångväg från terminalen.

Bil
Koordinater: GPS 59.3580, 17.9479

Välkomna!


Preliminär kalender V8 Thunder Cars 2020

TBA 22/1
6-7 juni KymiRing
10-12 juli Västkustloppet – Falkenberg
TBA 22/1
TBA 22/1
2-3 oktober Mantorp Park