Tre år till för V8TC och Västkustloppet

Falkenbergs Motorklubb och V8 Thunder Cars, genom Performance Automotive AB har slutit ett nytt avtal som innebär att V8 Thunder Cars kommer att köra Västkustloppet de tre kommande åren.

-Västkustloppet är en institution i svensk racing och ett fantastiskt välarrangerat evenemang av Falkenbergs Motorklubb, säger Anders Conradzon, Performance Automotive. För våra deltagare är Västkustloppet sommarens racinghöjdpunkt. Det är en bana som alla trivs på.
Ronny Andersson är ordförande för Falkenbergs Motorklubb och gläds åt att ett av dragplåstren i programmet nu är klart för tre säsonger framåt.

– V8 Thunder Cars har varit en väldigt bra klass att ha med i vårt program och både publik och våra medlemmar i klubben uppskattar deras medverkan, säger Ronny. För oss är det viktigt att kunna säkra ett dragplåster till Västkustloppet som är ett av våra största evenemang under året, vid sidan av Wheels and Wings som vi arrangerar varje år.

Falkenbergs Motorbana är Sveriges enda medlemsägda racerbana vilket gör Västkustloppet till en speciell upplevelse.

– Det skapar en väldigt trevlig atmosfär på banan för både publik och deltagare, säger Anders Conradzon. Klubben är väldigt duktig på att utveckla banans verksamhet och vi ser fram emot att kunna vara en del av den utvecklingen.

Men redan i år, utöver det nya avtalet, kommer V8 Thunder Cars att delta i Västkustloppet.

– Alla är välkomna den 12-14 juli, säger Ronny Andersson. Då ska vi bjuda på en riktigt trevlig racehelg med massor av spännande racingunderhållning – inte minst av V8 Thunder Cars som bjuder på sitt kanske bästa startfält på många år.

Mer information om Västkustloppet den 12-14 juli hittar du här: https://falkenbergsmk.se/tavlingar/vastkustloppet-2/