Performance Automotive AB byter ägare – V8 Thunder Cars fortsätter utvecklas

Richard Berggren, Tony Bryntesson och Anders Conradzon är överens – V8TC är framtiden!
Under de senaste åren är det Performance Automotive AB och Tony Bryntesson, med hjälp av Richard Berggren, som i uppdrag av V8 Thunder Cars förarförening har drivit mästerskapet och klassen V8 Thunder Cars. Tony Bryntesson, som i tio år har varit mannen bakom Performance Automotive AB lämnar nu över verksamheten till Anders Conradzon.

– Jag har letat efter en lösning som möjliggör för V8 Thunder Cars att inte bara leva vidare, utan också utvecklas i framtiden, säger Tony. I höstas hittade jag, med hjälp av Richard Berggren, den lösningen i Anders och jag vet att V8 Thunder Cars och Performance Automotive är i trygga händer.

Men helt kommer inte Tony Bryntesson att ta klivet ur V8 Thunder Cars. Dels kommer Tony att vara behjälplig bakom kulisserna så att den nya ägarkonstellationen får en smidig övergång, dels bor det en tävlingsmänniska i honom. Hans bilar kommer att vara med på banan i år.

– Vi är oerhört tacksamma för det stöd vi har i Tony, säger Anders Conradzon. Tonys hjärta för V8 Thunder Cars kommer vi att ta vara på, vi är honom ett stort tack skyldiga för allt det han har gjort för klassen och det kommer vi att bygga vidare på.

– Vi är väldigt nöjda med den här lösningen för klassen, säger Joakim Tärnström, ordförande för V8 Thunder Cars förarförening. För deltagarna innebär den här lösningen trygghet och tillförsikt om en ljus framtid. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Performance Automotive.