Från ingenjör till racerförare – Conny Brorsson på väg till V8TC

Conny Brorsson från Billeberga är på väg mot V8 Thunder Cars 2019 och då är det inte med en skruvmejsel i handen, nej, då ska han sitta bakom ratten på en V8 Thunder Cars-bil. I år har Conny hjälpt kompisen Mats Nilsson ta sig igenom sitt debutår i V8 Thunder Cars, nu siktar han på en egen karriär som racerförare.

– Jag har kommit så långt med min budget att jag kan säga säkert att jag kommer till start, nu är frågan vilken nivå vi kommer att göra det på, säger Conny.

Conny har haft ett stort intresse för bilar genom åren, han har kört Timeattack och hållit på med olika gatbilsprojekt, men V8 Thunder Cars blir en helt ny erfarenhet.

– Jag har alltid hållit på med bilar och V8 Thunder Cars passar mig bra, det är mycket motor i bilen, men det blir ett stort steg att ta.

Just nu ligger Conny i förhandling om den bil han ska köra nästa år.

– Vi ska bara skriva papper, sedan inleder vi resan mot nästa säsong på allvar.