Under 2023 ingår Julia Eliasson i V8TC Young Driver Programme och hon kör sin första fulla säsong i V8 Thunder Cars – och 2024 siktar hon på att stå på helt egna ben!

V8 Thunder Cars Young Driver Programme ger unga förare en möjlighet att växla upp i racingkarriären! Initiativet till V8 Thunder Cars Young Driver Programme kommer från Peter Möller, som har kört i V8 Thunder Cars sedan 2015 men nu har lagt racingkarriären på hyllan. Peter ställer varje säsong sin bil till förfogande för en ung, lovande junior – och den junioren kan vara just du som läser det här!

Kristoffer Norling var först ut i V8TC Young Driver Programme. Kristoffer körde hela säsongen 2022 och slutade femma i riksmästerskapet och tvåa i juniormästerskapet. I år kör Kristoffer i holländska V8 Oval Series.

Genom Young Driver Programme får du möjlighet att låna en fullt uppdaterad, racepreparerad, V8 Thunder Cars-bil – men du får själv stå för driften av bilen – och du får allt stöd du behöver av Performance Automotive som ställer upp med alla råd och tips som behövs genom sin kunniga personal. Kostnad för serieavgift, drift av bil i form av service, mekaniker, transport samt tältplats tillkommer och betalas antingen med en faktura eller fördelad över 10 st fakturor. Om du är intresserad av att bli den förare som får chansen att köra en säsong i V8 Thunder Cars genom V8TC Young Driver Programme – och du inte fyller mer än 25 år under 2024 – då är du välkommen att höra av dig till Performance Automotive.

Krav:

Du får vara max 25 år fyllda (under 2024).
Du måste kunna ställa upp på ett antal PR-event.

Anmäl ditt intresse och skicka dina kontaktuppgifter till v8tcypd@v8thundercars.com!