Träffa V8 Thunder Cars på Custom Motor Show

Äntligen! Den 7-10 april är det dags för årets Custom Motor Show på Elmia-mässan i Jönköping och V8 Thunder Cars representeras av den regerande mästaren, Andreas Nilsson och hans vinnarbil från i fjol i guldtrim. Den vanligtvis välbesökta mässan, som arrangeras av Förlaget Albinsson & Sjöberg, förväntas slå alla tidigare publikrekord och då kan det bli upp till 100 000 besökare!

– Det är ett fantastiskt evenemang som ingen motorintresserad bör missa, säger Anders Conradzon. Det är jättekul att vi i år kan bjuda på Andreas Nilssons vinnarbil och vi ser fram emot att ta emot publiken i helgen.

Andreas Nilssons bil står uppställd i V8 Thunder Cars monter B01:71 och Andreas själv är på plats på söndag och måndag – då berättar han gärna mer om sin mästerskapsvinnande säsong.

– Det ska bli roligt att träffa publiken och alla frågor är välkomna, i synnerhet om hur man gör för att köra ifrån alla andra, skrattar Andreas. Och för den som är intresserad av att köra själv så berättar jag gärna om hur det går till och vad det kostar.

När inte Andreas är på plats så är montern förstås bemannad av personal ur V8 Thunder Cars organisation. I V8 Thunder Cars monter delas också klassens egen tidning, som görs i samarbete med Bilsport Rally & Racing, till alla som vill ha.

– Där kan man läsa om serien, deltagarna och hela säsongen 2022. Det är en unik tidning inom svensk racing – där alltfler har gått över till det digitala, där fortsätter vi att göra ett magasin som man kan hålla i handen och bläddra i, säger Anders Conradzon.

V8 Thunder Cars samarbetspartners, NGK, bjuder på frågesport i helgen. Kan du något om tändstift kan du bli en av tre vinnare varje dag erhåller två entrébiljetter till valfri V8 Thunder Cars-tävling under säsongen 2023.

På www.custommotorshow.se hittar du mer information om tidsprogram, utställare, biljetter och öppettider – varmt välkomna!