Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://v8thundercars.com.

Information som samlas in från besökare

Denna webbplats samlar in följande information från besökare så som:

ip-adress
geografisk lokalisering av ip-adress
vilken typ av webläsare besökaren använder
vilket operativ-system besökaren använder
hur besökaren interagerar med webbplatsen
typ av hårdvara, mobil, läsplatta eller dator

Syftet med informationsinsamlandet är att analysera webbplatsens användning och att kunna optimera tjänsten för besökarna genom verktyg som Google Analytics, Jetpack och/eller WordPress. Inget av denna information används för att identifiera besökare på individnivå och inget av denna information delges tredje part.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Policy för nyhetsbrev

När du beställer V8 Thunder Cars nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att din e-mailadress lagras för att nyhetsbrevet ska kunna skickas till dig. Du samtycker också till att vi samlar in statistik för hur nyhetsbreven läses och används, i syfte att kunna förbättra tjänsten.

De uppgifter som lämnas i samband med prenumerationen på nyhetsbrevet används enbart för denna prenumeration. Inga av dessa uppgifter kommer heller att lämnas vidare till tredje part.

Din prenumeration kan närsomhelst avslutas och dina uppgifter kommer då att raderas.

Anmälan till V8 Thunder Cars mästerskap

Endast information nödvändig för administration av mästerskapet samlas in via anmälningsformuläret. Information lämnad via detta formulär kan efter undertecknad avtal användas för publicering av artiklar, resultat, pressreleaser etc. Tredje part kan komma att delges uppgifterna för adminstration av tävlingar, tidtagningsleverantör, klubb etc. V8 Thunder Cars följer de riktlinjer som Svenska Bilsportförbundet har meddelat.

För mer information: http://www.sbf.se/GDPR/

Kontakt

För frågor angående V8 Thunder Cars integritetspolicy, kontakta: press@v8thundercars.com