Bergström dominerar Super Star

Super Star-tabellen domineras förstås av Christoffer Bergström. Ligger man etta i Riksmästerskapet ligger man som regel även etta i Super Star och med fem raka segrar har han en överlägsen ledning före tvåan Conny Brorsson. Men det är bakom de två i toppen som spänningen utspelar sig.

Topp tre i Super Star, Conny Brorsson, Christoffer Bergström och Robert Möller.

Robert Möller och Per-Olof Selerup har en hård fajt om tredjeplatsen och ingen av dem kan känna sig alltför säker på att inte ytterligare någon förare blandar sig i. I helgen kommer nämligen Anders Gustavson åter till start efter att ha tvingats stå över Gelleråsloppet av medicinska skäl. Nu är han kurant och han har med sin kapacitet möjlighet att hämta in en stor del av försprånget upp till Möller och Selerup. Dessutom har Gustavson med sig sin teamkompis Johan Blomberg som i fjol visade att han i sina bästa stunder kandiderar till pallplatserna i klassen.

Per-Olof Selerup jagar Robert Möller i fajten om tredjeplatsen i Super Star!

Håkan Sjöman, som passade på att fylla 70 i veckorna före Västkustloppet, skulle förstås också gärna fira med en pallplats. Detsamma gäller Ronny Olsson som har mer fart än poäng så här långt. Faller alla pusselibitar på plats för de båda är det ingen orimlighet att de återfinns på prispallen när krutröken har skingrats.

Ronny Olsson överst, och Håkan Sjöman vill upp på pallen. Med tre heat i Falkenberg är det ingen omöjlighet att någon av dem får ta klivet upp.

Johan Sommevie är kanske inte aktuell för en pallplats ännu men han fortsätter sakta men säkert att leta sig tillbaka till den form han hade mot slutet av säsongen 2022.

Johan Sommevie kandiderar kanske inte till någon pallplats den här helgen men han har alla möjligheter att samla ihop en bra klase med poäng.