V8 Thunder Cars-premiär för Nova Racing

Nova Racing_Edvin Hellsten_170503

I helgen tänds lamporna för start och säsongen 2017 kommer bli officiellt invigd. Nova Racing står förberedda och Edvin Hellsten är redo att ge full gas! 

Pulsen stiger i takt med att årets förare presenteras till årets upplaga av V8 Thunder Cars. På lördag vet det svenska folket vem som är snabbast runt Mantorp Park och på söndag vet de vem som står pall att försvara sin position. Med två svenska mästare i startfältet är motståndet klart värdigt att mäta sig mot, något Nova Racings förare Edvin Hellsten ser fram emot att göra. 

– Äntligen är det dags att se vart vi står efter den senaste månadens tester och förberedelser. Jag har fått en hel del varv i den nya bilen vilket är gött, det ska bli spännande att se hur långt det räcker och vad jag kommer lära mig under vår första racehelg med Camaron, säger Edvin 

Vårracet står som värd för V8 Thunder Cars premiärhelg och även flertalet av Sveriges banracingserier, bland annat sevärda VolvoCupen. Det svenska försommarvädret är alltid en spännande parameter som kan leverera allt från snö till solbrända näsor. 

– Väderprognoserna ser positiva ut för kommande helg men jag brukar alltid säga att det blir vad det blir. Jag har saknat känslan av att nerverna kittlar till precis innan lamporna släcks och starten går, vi har genomför vårt testplan och nu är alla laddade för race, berättar teamchefen Axel. 

Nova Racing hoppas att få se många gäster på Mantorp Park som önskar att uppleva V8 muller och härlig racing. Alla är varmt välkomna till teamets depåtält där flaggorna för bil nummer 27 svajar gott!