V8 Thunder Cars på karting-SM/RM

IMG_0922

Som ett resultat av ett samarbete med Svenska Bilsportförbundets kartingutskott representerar Bryntesson Motorsport V8 Thunder Cars på Åsum Ring i Kristianstad i samband med att SM/RM i karting avgörs den 11-15 juli. Teamet har trailer och en Ford Mustang GT på plats och alla besökare är välkomna att bekanta sig med klassen. Segraren i kartingklassen Senior 125 vinner en testkörning i en V8 Thunder Cars-bil.

– Det här gör vi för att hjälpa till med att överbrygga avståndet mellan banracing och karting, säger Tony Bryntesson som är promotor för V8 Thunder Cars. Det är oerhört viktigt att vi jobbar för att få fart på återväxten i svensk racing och genom att vara här och visa upp V8 Thunder Cars ger vi alla unga kartingtalanger nya mål att sträva efter.

Under helgen har också två unga kartingtalanger, Norton Andreasson och Joel Bergström som kör i klassen Junior 60, fått flytta in hos Bryntesson Motorsport.

– Norton Andreasson har vi haft ett samarbete med i ett antal år och vi följer hans karriär med spänning, fortsätter Tony Bryntesson. I helgen har också Nortons kompis Joel Bergström fått flytta in tillsammans med oss och det sätter lite extra färg på tävlingarna för deras del.

Vill du träffa Bryntesson Motorsport och titta på SM-tävlingarna i karting hittar du mer information här: http://www.kristianstadkarting.se