Nytt treårsavtal med Yokohama för V8 Thunder Cars

Det samarbete mellan däcktillverkaren Yokohama och Performance Automotive som inleddes 2013 förlängs nu med ett nytt treårsavtal. Det innebär att V8 Thunder Cars fortsätter att köra på däck från den japanska däcktillverkaren. Göran Bengtsson, General Manager för Yokohama i Skandinavien, ser fram emot det fortsatta samarbetet.

– Samarbetet med V8 Thunder Cars har betytt mycket för oss genom åren, säger Göran. Allt fler känner till Yokohama och det tror vi beror på vårt mångåriga samarbete med klassen. För att förstärka medvetenheten om Yokohamas kvalitet, och kunskapen om att tillverka däck med hög prestanda och säkerhet, bland vardagsbilister väljer vi att förlänga samarbetet.

Anders Conradzon, mannen bakom Performance Automotive som driver V8 Thunder Cars på förarföreningens uppdrag, är lika nöjd med förlängningen av avtalet.

– Yokohama har varit en trygg och säker leverantör som har levererat racingdäck av högsta kvalitet till vår klass långt innan jag tog över Performance Automotive, säger Anders. Det känns väldigt bra att vi har ett fortsatt ömsesidigt förtroende för varandra och att vi kan utvecklas tillsammans in i framtiden.

Det var redan 2013 som samarbetet mellan Yokohama och Performance Automotive inleddes, då under ledning av Tony Bryntesson.

– Vi hade ett väldigt positivt samarbete med Tony som vi nu fortsätter i samma goda anda som tidigare, säger Göran Bengtsson. Det känns jättebra med Anders och det team han har bakom sig.

– Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta på den fina relation som Performance Automotive har haft med Yokohama genom åren och det här skapar en långsiktig trygghet för V8 Thunder Cars, avslutar Anders Conradzon.