Hampus Lindkvist siktar på SM-guld 2015!

Hampus Lindkvist 26 år från Insjön sticker inte under stol med att siktet är högt inställt inför årets tävlingar.

– Tack vare utvecklat samarbete med våra partners kommer vi att vara väl förberedda inför årets säsong, säger Hampus. Vi samarbetar idag med ett flertal utvalda partners som gör det möjligt att genomföra tävlingssäsongen. För att ta oss till toppen och att stanna där krävs ett enormt arbete av förare och mekaniker och utan våra otroliga partners skulle vi inte kunna vara med och kriga om förstaplatserna.

–Inför 2015 kommer vi att driva teamet i egen regi och vi kommer väl förberedda till start med ett förstärkt team, med bland annat Conny Olsson som chefsmekaniker och rutinerade mekanikern Eric Dahlhjelm samt 19 årige Viktor Eklund, förutom det har vi även team chefen Lars Lindkvist och Jörgen Norling som kommer att spela en viktig roll i teamet.

Säsongen 2014 slutade med en åttonde plats totalt i SM, med ett antal topp fem-placeringar under året. Pallplatser var det sämre med men utmärkelsen Fighter of the Year säger en hel del om fjolåret.

– Vi börjar säsongen på en ny bana i Skövde i början av maj, vilket är riktigt inspirerande, med samma förutsättningar för alla team, avslutar Hampus.