Färdigtränat för Conradzon – nu är det leverans som gäller

Av årets nykomlingar i V8 Thunder Cars, vid sidan av Emil Persson som ju toppar tabellen, är det Anders Conradzon, TC Racing, som har lyckats bäst. Det har blivit poäng i varje race utom ett och han har skrapat ihop hyggliga 28 poäng. Är han redo att ta nästa steg i resultatutvecklingen redan i Kanonloppet?

– Det har inte varit någon lätt utmaning men jag tycker det har gått förhållandevis bra ändå även om jag trodde att jag skulle ha kunnat prestera bättre, säger Anders som i år tog steget till V8 Thunder Cars från Porsche Carrera Cup.

– Det här är en annan bil än de jag har kört tidigare men det känns som om det börjar komma nu, racemässigt känns det som om jag börjar få upp tempot – det är kvalen jag måste få till.

Inför helgens tävlingar på Gelleråsen skickar Anders en varning till konkurrenterna.

– Nu har vi tränat färdigt, det är dags att leverera. Vi ska förbi och framåt, och vi ska öka avståndet till de som ligger bakom.

Det blir ett stort startfält när V8 Thunder Cars kommer tillbaka till Gelleråsen och Kanonloppet den 18-19 augusti för första gången sedan 2013 – 21 deltagare är anmälda, varav åtta kommer från det finländska V8 Thunder-mästerskapet.

Det första heatet körs på lördag kl. 16.25, det andra heatet avgörs på söndag kl. 11.15