Christoffer Bergström byter till Ford Mustang

Christoffer Bergström, Team Pampas, satsar hårdare än någonsin tidigare på sin racingkarriär. I årets V8 Thunder Cars-mästerskap kommer han att köra en Ford Mustang GT -16 istället för den Chevrolet Camaro han har kört de senaste tre säsongerna. 

– Vi vässar oss ännu mer till årets säsong och vi kommer inte att lämna något åt slumpen, säger Christoffer. Därför ville jag köra en V8 Thunder Cars-bil av den senaste generationen. Prestandamässigt är det inga fördelar men vi får en ny och uppdaterad bil som kommer att vara absolut prickfri när vi är redo för start på Ring Knutstorp i maj.

Vinjettbild-1-84

Nyligen blev det också klart att Christoffer Bergström, Team Pampas, utökar sin racingsatsning. Vid sidan av full säsong i V8 Thunder Cars kommer Christoffer också att köra Porsche Carrera Cup Scandinavia och i helgen var han i Dubai för att delta i Porsche GT3 Cup Challenge där han kör tillsammans med kompisen Magnus Öhman. Det är en väl förberedd Christoffer Bergström som kommer till start i årets V8 Thunder Cars-säsong.