Bilsport och Bilsport Rally & Racing blir mediepartners till V8 Thunder Cars 

I år kommer alla racefans att kunna se V8 Thunder Cars tv-produktion gratis på Bilsport Play. Det blir ett halvtimmes magasin där tittarna får ta del av det bästa från både bana och depå från den senaste deltävlingen i V8 Thunder Cars.

– Vi har sedan många år tillbaka ett samarbete med förlaget Albinsson & Sjöberg och tidningarna Bilsport och Bilsport Rally & Racing som vi nu utvidgar till att inkludera vårt videomagasin, säger Joakim Tärnström, medieansvarig för V8 Thunder Cars. Våra tittare kommer nu att kunna se V8 Thunder Cars gratis samtidigt som vi tillsammans med förlaget Albinsson & Sjöberg kan koppla ihop våra respektive målgrupper.

För Albinsson & Sjöberg, som är baserat i Karlskrona, är samarbetet en del i en större satsning på en helt ny digital plattform för förlagets alla tidningar.

– Vi ser att print fortfarande kommer att ha en stor publik, men framtiden i tidningsvärlden ligger hos de aktörer som lyckas förena print med digitalt innehåll, säger Erika Mahrle, digital förlagschef på Albinsson & Sjöberg. Vi är mitt i ett stort utvecklingsarbete där vi ser över hela vår digitala närvaro i alla kanaler. Samarbetet med V8 Thunder Cars gör att vi kan ge alla våra läsare ett stort mervärde med högkvalitativt digitalt innehåll.

– Vårt program, som görs av Linder Media med Håkan Linder i spetsen, kommer att bjuda tittarna på en racingupplevelse som tar dem med till banan och in i depån och alla de sköna profiler som finns där, säger V8 Thunder Cars samordnare, Tony Bryntesson. Det är ett program där Bilsport Plays tittare kommer att komma V8 Thunder Cars riktigt nära.

Första programmet av V8 Thunder Cars publiceras fredagen den 11 maj på www.bilsport.se/play.